بازدید امروز : 43
بازدید دیروز : 222
کل بازدید : 723055
کل یادداشتها ها : 10697
دانلود پروژه پانل های پیش ساخته سه بعدی 3D Panel
قیمت:120000ریال
نام مقاله : رشته معماری ::دانلود پروژه پانل های پیش ساخته سه بعدی 3D Panel
فرمت: word
حجم فایل: 11640کیلو بایت
به همرا دو فایل power point بسیار عالی
در کل پروژه شامل یک فایل ورد یا word تعداد 124 صفحه ، یک فایل powe ponit تعداد 40 صفحه و یک فایل power point دیگر به تعداد 24 صفحه
فهرست مطالب :
عنوان صفحه
چکیده مطالب 13
پیشگفتار 14
مقدمه 15
تاریخچه 17
پانل های سه بعدی 19
دلایل استفاده از دیوارهای سه بعدی 20
انواع پانل های سه بعدی دیواری 25
برش های قائم طولی و عرضی پانل سقفی 28
خواص پانل های سقفی 32
ضد عایق بودن پانل چه مقدار است ؟ 33
عوامل اندازه گیری عایق بودن پانل سه بعدی چیست ؟ 34
نحوه اجرای سیستم تری دی 36
نصب پانل 38
موارد استفاده از دیوار سه بعدی 39
تحوه استفاده از دیوار سه بعدی 46
نماسازی روی پانل های سه بعدی دیواری 47
دیتایل 48
نحوه اتصال پانل دیواری باربر با سقف 53
ساندویچ پانل ها ی دیواری و سقفی 54
ویژگی های پلی استایرن 55
نحوه مونتاژ پانل سقف 56
نحوه مونتاژ پانل دیوار 57
ویژگی های ساندویچ پانل ها 60
پانل های سازه ای 61
پانل های ساندویچی با بتن پوششی 62
ساندویچ پانل 72
رنگ بندی 72
سبک سازی با پانل های پوما 74
سیستم اجرای ساختمان با پانل های سه بعدی 75
پانل پیش ساخته سبک 78
سیستم کامل پانل 79
حمل و نقل ، انبارو نگهداری پانل 83
طراحی معماری 85
مبانی طراحی سقف سازه های پانلی 85
طراحی پانل 86
اتصالات دیوار به دیوار 88
اتصالات سقف به دیوار 90
اتصالات سقف به سقف 90
اتصالات دیافراگم کف به دیوار پانل 91
نصب پانل های دیوار و اتصالات 91
نصب تاسیسات 92
پانل های غیر باربر 93
اتصال به سازه فلزی 94
سازه پانلی با سختی متغیر در ارتفاع 95
مشخصات صوتی حرارتی پانل 96
نتایج آزمایشگاهی 97
نمونه نمودارهای اندرکنش بارمحوری و لنگرخمشی 98
نمونه جزئیات اجرایی اتصالات 100
نمونه جزئیات اجرایی پانل های غیرباربر 116
نتیجه گیری 120
منابع و ماخذ 122
چکیده مطالب :
در سال های اخیر استفاده از پانل های سبک سه بعدی در زمینه های مختلف شبکه مفتول جوش شده می باشد که در دو سوی یک لایه پلی استایرن قرار داده شده و توسط برش گیره هایی به یکدیگر متصل می شوند در مرحله بعد روی این مفتول ها بتن شاتگریتی پاشیده شده و سپس سطح پرداخت می شود . کاربرد پانل های سه بعدی توجه به اهمیت سبک سازی ، بهینه سازی و صرفه جویی مصرف سوخت در حال افزایش می باشد . در این تحقیق سیستم ترکیبی قاب خمشی فولادی و دیوارهای سبک پیش ساخته در حالت فاصله دار با قاب تحت بارگذاری سیکلی مورد تحلیل قرار گرفته است.
می باشد .2iPE120،ستون های قاب های مورد استفاده IPE120تیرها
و دیوار دارای ارتفاع 120 سانتی متر و عرض 64 سانتی متری ضخامت 14 سانتی متر می باشد .که دو لایه بتن به ضخامت 2 سانتی متر و یک لایه پلی استایرن به ضخامت 6 سانتی متر را شامل می گردد
انجام شده است .PERFORM,ANSYSتحلیل های عددی به کمک نرم افزار و در مرحله بعد نتایج تحلیل های عددی با این دو نرم افزار با هم مقایسه می شود . در پایان نتیجه می شود که ظرفیت باربری تین سیستم ترکیبی نسبت به حالت قاب تنها افزایش قابل ملاحظه ای یافته است .
ترکیب سیستم پانل سه بعدی با قاب خمشی باعث افزایش سختی و مقاومت جانبی سازه خواهد شد .
در این تحقیق ، علاوه بر ویژگی های مکانیکی ، ظاهری و…. پانل ها ، پانل های پیش ساخته باربر و غیر باربر و ضوابط طراحی ، ساخت و اجرای سیستم های پانل های پیش ساخته ، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است .
پیشگفتار:
استفاده از سیستم های پانل پیش ساخته سبک سه بعدی در صنعت ساختمان سازی کشور به نحو فزاینده ای رو به گسترش دارد .این روش ساخت و ساز هم به عنوان اعضای باربر در ساختمان های با عملکرد جعبه ای و هم به عنوان دیوارهای غیرباربر مورد استفاده قرار می گیرد .نگاهی به در ادبیات فنی در سطح جهانی دلالت بر مدارک فنی مختلف دارد که از طرف تولید کنندگان این سیستم ها تهیه شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است .
در ایران نیز از سوی برخی سازندگان پانل های سه بعدی نظیر شرکت سازه های پیش ساخته سبک اقدام به تهیه گزارش های فنی و مشخصات مصالح تولیدی شده و مطالعات آزمایشگاهی در برخی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی روی مدل های ساخته شده با سیستم پانلی در مقیاس های مختلف به انجام رسیده که در ارتقاء و توسعه این صنعت ساختمانی موثر بوده است .
مقدمه :
ساختمان های با ساختار پانل های سه بعدی در زمره سیستم های پیش ساخته محسوب شده و از امتیازات ساختمان های پیش ساخته برخوردارند . مفاهیمی که در ادبیات فنی ساختمان هاپیش ساخته به کار می روند مواردی نظیر تولید انبوه فرآیندهای تضمین کیفیت و کنترل کیفیت ، ویژگی های خاص ساخت در کارگاه ، حمل و نقل و نصب در این ساختارها نیز کاربرد دارد . از جمله مزایای سیستم های پیش ساخته می توان به کاهش نسبی هزینه های کار نیروی انسانی ، پرت مصالح و ماشین آلات مورد نیاز ، کاهش زمان اجرا، کنترل کیفیت بهتر، وابستگی کمتر به شرایط جوی و صرفه جویی در تجهیزات نصب اشاره نمود.
در مقابل نقاط ضعف سیستم های پیش ساخته مواردی چون بالابودن هزینه حمل و نقل قطعات ، نیازمندی و هزینه جرثقیل برای جابجایی در محل اتصالات ناهمگون و نامطمئن و طرح معماری محدود را در بر دارد . سیستم های پانل سه بعدی با رویکردی میانه در مقایسه با سیستم های در جا و پیش ساخته می توانند مزایای روش های سیستم های پیش ساخته را در برداشته و از طرفی دیگر از برخی مشکلات آنها رهایی یابند . این سیستم ها به دلیل استفاده از فن آوری بتن پاشیده بسیاری از مشکلات ساختمان های بتن آرمه را رفع نموده است . پانل های سه بعدی به دلیل عدم حضور بتن تاقبل از نصب نهایی در ساختار طراحی شده درمحل اجرا دارای وزن کم و سهولت نقل و انتقال می باشند .
مهم ترین نکته سازه ای در سیستم های پانل های سه بعدی تکمیل نیازمندی های اتصالات بعد از نصب پانل ها درمحل و قبل از بتن پاشی آنها می باشد که این موضوع موجبات ایجاد ساختار یکپارچه با اتصالات همگون و مطمئن را فراهم می آورد ، در واقع در سیستم پانلی پس از استقرار پانل های حمل شده به محل اجرا و نصب تمامی ملزومات اتصالات در کلیه زوایا فرآیند بتن پاشی انجام گرفته و در نهایت ساختار صلب با قابلیت باربری سه بعدی و عملکرد جعبه ای برای تحمل تمامی بارهای نقلی و جانبی فراهم می آید . در این ساختار با توجه به یکپارچگی تمامی دیوارها و سقف ها و اتصال کلیه زوایا سازه ای با عملکرد جعبه ای ساخته می شود . به همین دلیل درجات آزادی فعال سیستم به تعداد فزاینده ای افزایش یافته به گونه ای که برخلاف سیستم های قابی نیروهای ایجاد شده در سیستم به صورت گسترده در نقاط مختلف پخش و شدت آنها به مراتب کاهش می یابد . این موضوع مزایای مختلفی از جمله کاهش مساحت مورد نیاز شالوده ، جلوگیری از ایجاد نیروهای بلند شدگی درپای سازه عدم ایجاد ممان پیچشی مضاعف ، افزایش مفاصل پلاستیک در سازه تا حصول ناپایداری را موجب می شود . که این موارد به دلیل یکپارچگی و درجات آزادی فزاینده سیستم می باشد .
سیستم پانل های سه بعدی به دلیل استفاده از یک لایه عایق در ساختار خود موجب می شود تا اعضای این مجموعه بتوانند به عنوان عایق های حرارتی و صوتی ایفای نقش نمایند .به دلیل گستردگی شبکه فولادی در تمامی اعضای سیستم در تمامی سطوح احتمال ایجاد آوار و ریزش های ناشی از جدایش مصالح در بارگذاری های لزره ای به حداقل ممکن کاهش می یابد ، به گونه ای که در حالات حد نهایی باربری ، اجزای گسیخته شده در محل خود باقی می مانند .(1)
از آنجا که اعضای باربر سازه پانلی جداکننده فضاهای معماری نیز می باشند ، استفاده از سایر جداکننده های غیر باربر به حداقل می رسد . همچنین به دلیل ساخت اعضای نیمه پیش ساخته در کارخانه و حمل ونصب سریع آن ، سرعت اجرای کار به نحو قابل توجهی افزایش می یابد .
با توجه به تولید صنعتی پانل ها که اسکلت اصلی سیستم پانلی را تشکیل می دهند و همچنین ظرافت ها و نوع ساخت، این سیستم ها از نوع اجرای صنعتی ساختمان ها محسوب می شود. در این راستا با در نظر گرفتن مدیریت پروژه و فرآیند مهندسی می توان بهره وری تولید مسکن را افزایش داد .
ده ها سال است که صنعت ساختمان سازی در کشورهای پیشرفته از حالت سنتی خارج و روند صنعتی به خود گرفته است، از تبعات این تحول ویژگیهایی همچون سبکی، مقاومت، یکپارچگی، عایق بودن، سرعت در نصب، سهولت در اجرا و …. است که فرایند تولید استاندارد و ایمن را کامل میکند.کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی خاص و بالاخص قرار داشتن اکثر نقاط آن در مسیر کمربند زلزله خیز جهانی و کمبود شدید مسکن، به واسطه رشد روزان افزون جمعیت کشور و جوان بودن بافت جمعیت ایران، نیازمند این تحول است تا از مصالح بهینه شده و از سیستم صنعتی تولید مسکن استفاده شود.در دنباله مطلب به یکی از تولیدات ساختمانی مناسب برای ساخت و ساز صنعتی اشاره میشود.بیش از 40 سال است که استفاده از پانلهای سه بعدی در کشورهای صنعتی متداول گردیده است. استفاده از این گونه پانلها در دهه 50 در ایران نیز مطرح گردید که به دلائلی تا اواسط دهه 70 پیشرفت زیادی نداشته است. اما اخیراً توجه زیادی به آن شده و سازمان محترم زمین و مسکن هم در سالهای 80 و 1381 با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فنی پانلهای سه بعدی، در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است.
بخشی از متن
پانل های سه بعدی:
پانلهای سه بعدی چیست و چه کاربردی دارد ؟
پانل سه بعدی یک المان پیش ساخته متشکل از یک هسته عایق پلی استایون قرار گرفته بین دو شبکه ساخته شده از مفتول و اعضای خرپایی نظری که دو شبکه فلزی را به طور مناسبی به هم وصل میکند.
مشخصات فنی پانل:
شبکه استاندارد از مفتول شماره 5/2 تا 5/3 میلیمتر تا حداکثر 8 میلیمتر میباشد که با چشمههای 5× 5 سانتیمتر ساخته میشود. پوش بتن از حداقل 3 سانتیمتر تا 5/5 سانتیمتر میباشد که با توجه به باربر بودن دیوارها متفاوت میباشد.
ابعاد استاندارد پانلها به عرض 200/1 متر و ارتفاع 70/2 به بالا ساخته میشود که بسته به مورد استفاده قابل تفسیر میباشد بتن پاشیده روی پانلها به مقاومت حداقل mpa20 برای پانلهلی باربر و mpa15 برای دیوارهای غیر باربر استفاده میشود. مفتول مورد استفاده با مقاومت کششی kg/cm2 4000 برای پانلهای باربرو kg/cm2 3000 برای پانلهای غیر باربر میباشد عایق استفاده شده از نوع پلیاستایون (یونولیت) منبسط شده با دانستیه تشکیل شده که حداکثر شاخص گسترش شعله 25 و حداکثر شاخص گسترش دود آن 450 میباشد.
دلایل استحکام دیوارهای سه بعدی:
استحکام دیوارهای سه بعدی ناشی از خرپای موربی است که از طریق جوش از هر دو طرف به مشی محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر میسازد.
ویژگیهای منحصربه فرد دیوارهای سه بعدی، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعذی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوشها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.
استحکام دیوارهای سه بعدی امکان عملیات نصب را آسان مینماید زیرا:
این پانلها یاصفحات سه بعدی تشکیل گردیده از:
این پانل ها در کارخانه به ابعاد مورد لزوم که نوع دیواری آن معمولا 1×3 متر ی و نوع سقفی آن 80/0 × 3 متری میباشد تولید و سپس به محل نصب حمل میگردد . پس از نصب از دو طرف در نوع دیواری بابتن ریز دانه ویا بتن سبک به ضخامت 3 الی 4 سانتیمتر پوشش میگردد و در نوع سقفی پس از نصب روی آن بضخامت 5 الی 7 سانتیمتر بتن ریزی میشود. 1- خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمیدهد. 2- برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم است. 4- نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لولههای آب و برق و غیره ساده و سریع میباشد. 1 -هسته مرکزی که معمو لا از عایق پلی استایرن یا پلی اورتان و یا عایق پشم سنگ و به ضخامتهای 5 تا 10 سانتیمتر میباشد . 2- دو شبکه فولادی از مفتول بضخامت 3 میلیمتر و چشمه های 8×8 سانتیمتر و بفاصله 1 تا 2 سانتیمتر از هسته مرکزی قرار داشته و بوسیله تعداد زیادی مفتول قطری بهم جوش برقی شده اند. 3- نصب درب و پنجرهها آسان میباشد.
و به همراه عکس های متعدد و خیلی زیاد
بعد از پرداخت یک فایل چند کیلو بایتی دانلود می کنید که لینک دانلود فایل در آن قرار دارد.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید